We hechten veel belang aan tevreden klanten

Is er iets niet duidelijk?

Ondervind je een probleem?

Wij helpen je snel verder.

Nummerplaten en accessoires

Wij kiezen bewust voor de kwaliteit van oerdegelijk plexi. Dit materiaal zal bij een botsing niet plooien of breken zoals bij het traditionele aluminium. De reflecterende strip waar het kenteken op wordt geprint is uitgebreid getest op gevolgen van UV-inslag en de impact op kleurvastheid. Door de vernieuwde techniek van het printen van nummerplaten behoren loskomende letters definitief tot de voltooid verleden tijd. Meer dan de helft van de nummerplaten die je tegenwoordig vooraan op wagens ziet zijn gemaakt uit dit degelijke plexi, ook wel acrylaat genoemd.

We zijn de goedkoopste leverancier van hoogwaardige plexi nummerplaten in België. Dit omdat we geen fysieke winkel uitbaten, zo kunnen we de prijzen drukken. Voor meer informatie over het aanbod kan je terecht op de pagina over onze producten.

Nummerplaat: 25,- 19,-
Tweede nummerplaat en volgende: 15,-
Verzending: GRATIS

We zijn de goedkoopste leverancier van hoogwaardige plexi nummerplaten in België. Dit omdat we geen fysieke winkel uitbaten, zo kunnen we de prijzen drukken. Voor meer informatie over het aanbod kan je terecht op de pagina over onze producten.

Nummerplaat: 25,- 19,-
Tweede nummerplaat en volgende: 15,-
Standaard nummerplaathouder: 9,- 5,-
Deluxe INOX nummerplaathouder: 25,-
Gewone schroeven: 0,90-
Anti-diefstalschroeven: 4,- 3,-
Europese parkeerschijf: 3,-
Nummerplaatklemmen: 9,-
Verzending: GRATIS

Dat kan zeker. Let er op dat speciale tekens als # * + @ & enz. niet kunnen.
Verder is alles mogelijk, zolang de tekst maximum 9 tekens lang is.

Een nummerplaathouder vergemakkelijkt de bevestiging op de wagen. De houder is zowel vooraan als achteraan bruikbaar. Het voorkomt dat je extra gaten moet maken in de bumper. Bovendien ziet er het er gewoonweg keurig en afgewerkt uit. Een nummerplaathouder is niet nodig voor bevestiging op een aanhangwagen of een fietsendrager.

Diefstal van officiële nummerplaten is een plaag. Elk jaar mogen 20.000 Belgische chauffeurs dat spijtig genoeg ondervinden. Door de nummerplaat of houder te bevestigen met anti-diefstalvijzen is diefstal quasi onmogelijk. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen met een normale schroevendraaier.

Nummerplaatonline kan enkel een duplicaat van de nummerplaat maken. Officiële nummerplaten dienen altijd via de overheid aangevraagd te worden.
Dit vindt u op de site: https://mobilit.belgium.be/nl/wegverkeer/inschrijving_van_voertuigen

 

Betaling en levering

Je kan kiezen tussen Bancontact, VISA of MasterCard. Betalen via overschrijving kan eventueel ook, maar geef dan je bestelling door via ons contactformulier. Wij bezorgen dan alle nodige gegevens.

 

Je kan een factuur aanvragen door dit aan te vinken in het bestelproces. Deze factuur wordt elke dinsdag opgesteld en nadien per e-mail verzonden. Wil je achteraf nog een factuur aanvragen? Geen probleem. Vul dan even ons contactformulier in.

Bij Nummerplaat Online kies je tussen levering aan huis of op het werk, of levering in een Bpost-afhaalpunt. Er zijn zo’n 1250 afhaalpunten. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt.

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16u30 worden meestal* de volgende werkdag al geleverd door Bpost.

Bestelling op… Voor 16u30?
Levering op…
Na 16u30?
Levering op…
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Maandag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag
Zondag Dinsdag Dinsdag

*Alle nummerplaten besteld voor 16u30 worden ALTIJD dezelfde dag verstuurd via Bpost. In de drukke periodes kan Bpost vertraging hebben bij het uitleveren.

Wanneer wij jouw nummerplaat hebben klaargemaakt voor verzending ontvang je een tracking code om de bestelling te kunnen volgen. Dit kan via de website www.bpost.be/track.

Een eerste stap is de zending even opzoeken via www.bpost.be/track. Daar staat meestal de nodige bezorgingsinformatie. Als je hier niet wijzer uit wordt, geef ons dan een seintje via ons contactformulier. We zoeken samen naar een oplossing.

Bestel hier uw nummerplaat

Enkel een nummerplaat nodig?