Klantenservice

Corona - meest gestelde vragen

Verkopen jullie nog?

Wij zijn nog steeds geopend en bestellingen die op werkdagen voor 16u30 worden geplaatst vertrekken steeds dezelfde dag.

Wanneer mag ik mijn nummerplaat verwachten?

Meestal levert bezorgpartner bpost de volgende werkdag indien je de bestelling plaatste voor 16u30. Dit is door de drukte in de huidige omstandigheden echter niet gegarandeerd. Nummerplaat Online verzendt alles zo snel mogelijk (dezelfde dag) om een eventuele wachttijd minimaal te houden. Wij kunnen de levering van uw pakket niet versnellen.

De Track&Trace meldt de status ‘Klaarmaken door afzender’. Is mijn bestelling nog niet verzonden?

Uw bestelling is bij bpost in het centraal sorteercentrum. Daar wordt het pakket voor de eerste keer gescand. Van zodra dit in de Track&Trace zichtbaar is zal de levering de volgende werkdag plaatsvinden.

Wanneer zal ik mijn gevraagde factuur ontvangen?

Wij verzenden deze via mail op de vrijdag die volgt na de dag van bestelling.

“Is er iets niet duidelijk? Ondervind je een probleem?
Wij helpen je hier snel verder.”

FAQ

De nummerplaten en accessoires

Uit welk materiaal bestaan de nummerplaten?

Wij kiezen bewust voor de kwaliteit van oerdegelijk plexi. Dit materiaal zal bij een botsing niet plooien of breken zoals bij het traditionele aluminium. De reflecterende strip waar het kenteken op wordt geprint is uitgebreid getest op gevolgen van UV-inslag en de impact op kleurvastheid. Door de vernieuwde techniek van het printen van nummerplaten behoren loskomende letters definitief tot de voltooid verleden tijd. Meer dan de helft van de nummerplaten die je tegenwoordig vooraan op wagens ziet zijn gemaakt uit dit degelijke plexi, ook wel acrylaat genoemd.

Hoeveel kost het om een nummerplaat te laten bijmaken?

We zijn de goedkoopste leverancier van hoogwaardige plexi nummerplaten in België. Dit omdat we geen fysieke winkel uitbaten, zo kunnen we de prijzen drukken. Voor meer informatie over het aanbod kan je terecht op de pagina over onze producten.

Nummerplaat: 25,- 19,-
Tweede nummerplaat en volgende: 13,-
Standaard nummerplaathouder: 9,- 5,-
Deluxe INOX nummerplaathouder: 25,-
Gewone schroeven: 0,90-
Anti-diefstalschroeven: 4,- 3,-
Europese parkeerschijf: 3,-
Nummerplaatklemmen: 9,-
Verzending: GRATIS
Welke kleuren en formaten van nummerplaten kan ik bestellen?

Nummerplaat Online is de specialist in het bijmaken van nummerplaten in het standaardformaat: 52 cm x 11 cm. Voor andere formaten kunnen we je niet direct verder helpen, maar als je contact met ons opneemt zoeken we samen naar een oplossing.

Kan ik een vrije tekst ingeven en deze als nummerplaat bestellen?

Dat kan zeker. Let er op dat speciale tekens als # * + @ & enz. niet kunnen.
Verder is alles mogelijk, zolang de tekst maximum 9 tekens lang is.

Waarom zou ik een nummerplaathouder bestellen?

Een nummerplaathouder vergemakkelijkt de bevestiging op de wagen. De houder is zowel vooraan als achteraan bruikbaar. Het voorkomt dat je extra gaten moet maken in de bumper. Bovendien ziet er het er gewoonweg keurig en afgewerkt uit. Een nummerplaathouder is niet nodig voor bevestiging op een aanhangwagen of een fietsendrager.

Waarom zou ik anti-diefstalschroeven bestellen?

Diefstal van officiële nummerplaten is een plaag. Elk jaar mogen 20.000 Belgische chauffeurs dat spijtig genoeg ondervinden. Door de nummerplaat of houder te bevestigen met anti-diefstalvijzen is diefstal quasi onmogelijk. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen met een normale schroevendraaier.

Waar moet ik mijn officiële nummerplaat aanvragen?

Nummerplaatonline kan enkel een duplicaat van de nummerplaat maken. Officiële nummerplaten dienen altijd via de overheid aangevraagd te worden.
Dit vindt u op de site: https://mobilit.belgium.be/nl/wegverkeer/inschrijving_van_voertuigen

Betaling en levering

Hoe kan ik mijn nummerplaat betalen?

Je kan kiezen tussen Bancontact, VISA of MasterCard. Betalen via overschrijving kan eventueel ook, maar geef dan je bestelling door via onderstaand contactformulier. Wij bezorgen dan alle nodige gegevens.

Kan ik een factuur krijgen?

Je kan een factuur aanvragen door dit aan te vinken in het bestelproces. Deze factuur wordt binnen enkele dagen per e-mail verzonden. Wil je achteraf nog een factuur aanvragen? Geen probleem. Vul dan even onderstaand contactformulier in.

Waar kan ik mijn nummerplaat laten leveren?

Bij Nummerplaat Online kies je tussen levering aan huis of op het werk, of levering in een Bpost-afhaalpunt. Er zijn zo’n 1250 afhaalpunten. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt.

Wanneer zal ik mijn bestelling ontvangen?

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16u30 worden de volgende werkdag al geleverd door Bpost.

Bestelling op… Voor 16u30?
Levering op…
Na 16u30?
Levering op…
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Maandag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag
Zondag Dinsdag Dinsdag
Hoe kan ik mijn bestelling opvolgen?

Wanneer wij jouw nummerplaat hebben klaargemaakt voor verzending ontvang je een tracking code om de bestelling te kunnen volgen. Dit kan via de website www.bpost.be/track.

Ik ontvang mijn nummerplaat niet. Wat moet ik doen?

Een eerste stap is de zending even opzoeken via www.bpost.be/track. Daar staat meestal de nodige bezorgingsinformatie. Als je hier niet wijzer uit wordt, geef ons dan een seintje via onderstaand contactformulier. We zoeken samen naar een oplossing.

Dienst na verkoop

Hoe bevestig ik de nummerplaathouder op de wagen?

Dit leggen we uit aan de hand van onderstaand filmpje.

Contactformulier