Onze producten

Je hebt zonet een auto gekocht. Of misschien wel een aanhangwagen of fietsendrager. Je hebt hiervoor een tweede nummerplaat nodig. Er zijn heel wat plaatsen waar je een nummerplaat kan laten bijmaken. Wij maken het je gemakkelijk. Nummerplaat Online biedt nummerplaten en handige accessoires van de beste kwaliteit, besteld en geleverd in 1-2-3.

Nummerplaat

Een tweede nummerplaat aanschaffen lijkt een noodzakelijk kwaad. Er zijn dan ook heel wat plaatsen waar je je nummerplaat kan laten bijmaken. Maar toch. Je hebt niet de eerste de beste wagen gekocht, dus je wil voor je accessoires natuurlijk ook de allerbeste kwaliteit. Wij kiezen resoluut voor de degelijkheid van plexi.

Prijs: 25,- 19,- (vanaf het 2e exemplaar extra korting: 15,-)

“54% van de Belgen rijdt rond met een plexi nummerplaat vooraan. Logisch: we kopen niet zomaar een wagen, dus we willen voor de accessoires ook de allerbeste kwaliteit.”

Een extra nummerplaat nodig? Drie redenen waarom je best kiest voor duurzaam plexi.

De kleurbestendige 3M-kwaliteit. De tekens worden met een heat printer nauwkeurig gedrukt op een reflectiestrip van 3M. Daarna bevestigen we de bedrukte strip op oerdegelijk plexi. Gevolg? Nooit last van loskomende letters. De platen voldoen bovendien aan de wettelijke vereisten (AR/KB 20.07.2001) en zijn uitgebreid getest op kleurbestendigheid.

Plexi is onbreekbaar. Plexi, ook wel acrylaat genoemd, neemt het stilaan over van het traditionele aluminium. Waarom? Als de nummerplaat iets raakt gaat deze niet deuken of breken maar buigen. Uw plexi nummerplaat is stuk? Dan is uw wagen dat helaas ook. Kortom, de ideale combo: acrylaat is robuust en flexibel tegelijk.

Jouw plaat is carwash-compatibel. De vliegjes die zich te pletter storten op jouw kentekenplaat komen moeiteloos los met een simpele veeg. Dit gemak is belangrijk omdat je vooraan uiteraard met heel wat vuil zal te maken krijgen.

Nummerplaathouders

Standaard nummerplaathouder

Met deze nummerplaathouder is de bevestiging op de wagen kinderspel. Bovendien ziet het er dan ook keurig afgewerkt uit. De houder is gemaakt uit polypropyleen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de plaathouder zeer flexibel en bijna onbreekbaar is, net als de plexi nummerplaat.

Bovenaan is er een bevestigingsclip voorzien. Daar schuif je de plaat onder. Onderaan zorgt het kliksysteem voor het volledig vastzetten van de nummerplaat in de houder. De plaat zit dus al vast in de houder door de clips omhoog te schuiven, maar door schroefjes aan te schaffen is het geheel nog eens extra beveiligd. Om volledig tegen diefstal beschermd te zijn raden wij onze antidiefstalschroeven aan.

Hoe bevestig ik een nummerplaat op de nummerplaathouder? Bekijk het filmpje op onze pagina klantenservice

 

Prijs: 9,- 5,-

Deluxe INOX nummerplaathouder

Dit is absoluut de meest kwaliteitsvolle houder op de markt. Het roestvrij staal staat garant voor een jarenlange blinkende afwerking.

Geen kans op roest of verkleuring. In tegenstelling tot de standaard houder heeft dit inox model geen brede boord onderaan. Geschikt voor duplicaat of officiële nummerplaat.

TIP: Bestel normale schroeven of antidiefstalschroeven mee voor de bevestiging.

Prijs: 25,-

Bevestigingsschroeven

Set van 4 inox schroeven voor bevestiging op plaathouders

Voor het bevestigen van uw nummerplaat op onze nummerplaathouders.
De vijsjes zijn in inox (roestvrij).
één set bestaat uit 4 schroeven.

Prijs: 0,95-

Antidiefstalschroeven

Dagelijks zijn er zo’n 50 Belgen slachtoffer van nummerplatendiefstal. Voorkom dit, en bestel een set antidiefstalschroeven voor je officiële plaat. De schroefjes zijn gemakkelijk te gebruiken in combinatie met onze houder. De bevestiging gebeurt met een gewone schroevendraaier. Het verschil met gewone vijzen is dat de antidiefstalschroef door de speciaal ontworpen schroefkop niet kan worden losgedraaid met een normale schroevendraaier.

Prijs: 4,- 3,-

Set van 4 inox schroeven voor bevestiging op voorbumper

Schroeven voor het rechtstreeks bevestigen van uw nummerplaat in de bumper.
Schroeven zijn in inox (roestvrij).
Één set bestaat uit 4 schroeven.

Prijs: 1,10-

Set van 4 schroeven met wit-blauwe kapjes

Voor een mooie afwerking van de voorste nummerplaat kan u deze schroefkapjes gebruiken.
Deze set bestaat uit 2 blauwe kapjes (voor de linkerkant), 2 witte kapjes (voor de rechterkant) + 4 schroeven.

Prijs: 2,30-

Accessoires

Europese parkeerschijf

In een nieuwe wagen kan een parkeerschijf niet ontbreken. Onze parkeerschijven bestaan uit flexibel kunststof, ze zijn kleurbestendig en voorzien van een viertalig opschrift.

Prijs: 3,-

Nummerplaatklemmen

Is er regelmatig een ander voertuig dat uw aanhanger trekt? Dan bevelen wij deze klemmen aan. De sterke veren zorgen voor gemakkelijk in- en uitklikken van nummerplaten. Verwisselen kan zo in een handomdraai.Zelfborende schroeven zijn inbegrepen.

Prijs: 9,-

Ga voor kwaliteit, snelheid en eenvoud.
Bestel je plaat nu in 1-2-3.

Handgel

Handhygiëne is vandaag de dag zeer belangrijk daarom is het ook nuttig om dit bij jou in de wagen te hebben. Deze handige kleine verpakking is ideaal voor onderweg of op plekken waar het lastig is om je handen te wassen.
De handgel is beschikbaar in 2 formaten:

55ML : € 3.25

100 ml : € 4.49